Τοπικά

Συνάντηση για την εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας στον Βόλο

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο του συντονισμού των ομάδων για την ετήσια εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας Πανόπτης 2019, διοργανώνει ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα, Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.
Η άσκηση Πανόπτης διοργανώνεται από το 2010 από την Γενική Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, και σε αυτή συμμετέχουν περισσότερα από 200 στελέχη από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τον ακαδημαϊκό τομέα και τα ερευνητικά κέντρα, τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
Η φετινή άσκηση Πανόπτης θα πραγματοποιηθεί από τις 10-15 Ιουνίου και η ΕΕΛΛΑΚ θα συμμετέχει με ομάδες στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στις 17:00 στην αίθουσα Δ1 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Κτήριο Δεληγιώργη, (Γκλαβάνη 37 και 28ης Οκτωβρίου, 4ος Όροφος) και στην Αθήνα. Καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε αυτή τη φόρμα. Οι ομάδες αυτές συγκροτήθηκαν μετά από ανοιχτό κάλεσμα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, και οργανώνονται σε συνεργασία με τα ιδρύματα – μέλη του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το