Τοπικά

Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με μέλη του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Πλατανιάς το χωριό μας»

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Πλατανιάς το χωριό μας» κ.κ. Θωμάς Μαμμάς και Νίκος Δόβας αντίστοιχα.
Μεταξύ άλλων ενημερώθηκαν από την κ. Κολυνδρίνη για την πορεία των δύο πιο σημαντικών έργων στην περιοχή, το αλιευτικό καταφύγιο και την οριοθέτηση και διευθέτηση του χειμάρρου.
Όπως ανέφερε η κ. Κολυνδρίνη σχετικά με την οριοθέτηση και διευθέτηση του χειμάρρου η μελέτη ολοκληρώνεται, ενώ για το αλιευτικό καταφύγιο Πλατανιά, οι εργασίες προχωρούν απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα.
Όπως τόνισε η κ. Κολυνδρίνη και τα δύο είναι πολύ σημαντικά έργα για ολόκληρη την περιοχή, με τις εργασίες για το αλιευτικό καταφύγιο να έχουν ήδη ξεκινήσει. Είναι συνολικού προϋπολογισμού 6.485.240 ευρώ με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και θα συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον Πλατανιά.
Η κ. Κολυνδρίνη τους ενημέρωσε επίσης ότι το έργο παράκαμψη Μετοχίου βρίσκεται στη φάση της επικαιροποίησης, ενώ στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν και άλλα σημαντικά έργα για την ευρύτερη περιοχή.
Από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη για την άριστη σχέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σύλλογο του χωριού «Πλατανιάς το χωριό μας» και φυσικά για την υλοποίηση σημαντικών έργων στην περιοχή που αποτελούσαν χρόνια αιτήματα των κατοίκων του Πλατανιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το