Τοπικά

Συνάντηση αποφοίτων 1971 του 2ου Γυμνασίου Αρρένων Βόλου 50 χρόνια μετά

Συμπληρώνονται φέτος πενήντα (50) χρόνια από το καλοκαίρι του 1971, όταν αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου η γενιά των παιδιών του 1953, τα περισσότερα από τα οποία ζουν και δρουν στην πόλη, ενώ όσα βρίσκονται μακριά δοξάζουν και τιμούν την γενέτειρά τους.
Για τον εορτασμό των 50χρονων προγραμματίζεται συνάντηση την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στην οποία είναι όλοι καλεσμένοι, ακόμη και όσοι ήταν συμμαθητές στα προηγούμενα χρόνια αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν αποφοίτησαν από το 2ο το 1971. Λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν και Μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Τα μέλη της «Οργανωτικής Επιτροπής» Βλάσης Βολιώτης, Μπάμπης Σκυργιάννης και Γιάννης Χιώτογλου τονίζουν ότι:
«Οπωσδήποτε δεν ξεχνάμε την ύπαρξη της πανδημίας του CoViD-19 και τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά θεωρούμε ότι δεν πρέπει να «παραδοθούμε» σ’ αυτήν! Θα οργανώσουμε τη γιορτή μας κανονικά κι ωραία, θα παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας κι αν χρειαστεί, την τελευταία στιγμή, θα την αναβάλουμε. Όμως ας είμαστε αισιόδοξοι και να δείτε που, στο τέλος, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!
Καλή Αντάμωση»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το