Τοπικά

Συνάντηση Απ. Παπαδούλη με τη Διοίκηση του ΕΚΒ

Το Εργατικό Κέντρο ήταν ένας από τους βασικούς σταθμούς των επισκέψεων που πραγματοποιούν ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης και συνεργάτες του.
Συζήτησαν, με τον Πρόεδρο του ΕΚΒ Θανάση Παπαδημόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Βασιλείου για την ανεργία, τις επενδύσεις, αλλά και τα προβλήματα του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει η περιοχή,.
Διαπιστώθηκε η κοινή θέληση να γίνουν μεγάλα βήματα για να βγει ο Βόλος από το τέλμα, ενώ επισημάνθηκε η έλλειψη κάθε επικοινωνίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, με τους εργαζόμενους και το Εργατικό Κέντρο.
Τον Απ. Παπαδούλη συνόδευαν, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ηλίας Χούστης, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ταμβάκης, η αρχιτεκτόνισσα Ματίνα Πρίγκου και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Τρέσκας.
Μετά τη συνάντηση ο Απόστολος Παπαδούλης δήλωσε: «Η πόλη με έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες ανεργίας στην χώρα, έχει ανάγκη να προσανατολιστεί σε πρωτοβουλίες προσέλκυσης επενδύσεων, θέσεων εργασίας και εισοδήματος. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται γνώση, ικανότητα, συνέπεια, συστράτευση όλων των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων και σοβαρότητα στην προσπάθεια. Όταν προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας – σε μια περιοχή με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανέργων – καθώς και η προσέλκυση νέων επενδύσεων, η ανταλλαγή απόψεων με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου είναι απόλυτα χρήσιμη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το