Τοπικά

Συναντήσεις του Αχ. Μπέου με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, με θετικές εξελίξεις σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την πόλη επιστρέφει σήμερα στον Βόλο ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος μετά από τριήμερη παραμονή του στην Αθήνα όπου είχε μπαράζ συναντήσεων και συσκέψεων με κορυφαίους υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος συναντήθηκε με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Θ. Σκρέκα, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κ. Τσιάρα, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδωνι Γεωργιάδης, τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη και τον Υφυπουργό κ. Πέτσα, τον γενικό γραμματέα του υπ. Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλο και την γενική γραμματέα αντεγκλητικής πολιτικής (υπ. Προστασίας του Πολίτη) κ. Σοφία Νικολάου.

 

Τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, στις 11 το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναφερθεί αναλυτικά στα συγκεκριμένα θέματα προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες του Βόλου για τις εξελίξεις και τις προοπτικές που υπάρχουν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το