Αθλητισμός

Συναγερμός στη Νίκη – Κινητοποιούνται οι οπαδοί για τον αυριανό αγώνα

Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της Νίκης εν όψει του πρώτου μπαράζ με τον Θεσπρωτό. Οι οπαδοί της βολιώτικης ομάδας βρίσκονται σε κινητοποίηση, προκειμένου ολοένα και περισσότερος κόσμος να δώσει το «παρών» αύριο στο Πανθεσσαλικό.
Κάλεσμα στους φιλάθλους να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε «Π. Μαγουλάς» στο πρώτο μπαράζ ενάντια στον Θεσπρωτό, απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
«Την Κυριακή 5 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Νίκη μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης έφτασε η στιγμή που όλοι οι Νικιώτες και οι Νικιώτισσες περιμέναμε.
Η ομάδα των 22 νικών σε 26 αγώνες, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η ομάδα με τον πρώτο σκόρερ σε όλη την κατηγορία, η ομάδα που συγκέντρωσε 69 παλικαρίσιους βαθμούς, είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα για την επάνοδό της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και όπως μόνο αυτοί ξέρουν να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε «Π. Μαγουλάς»…
Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στείλουν το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια πως η Νίκη Βόλου παραμένει δυνατή κι επιστρέφει δυνατότερη. Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό, ραντεβού με την ιστορία…».
Στο ίδιο μήκος κυμαίνεται και το βίντεο που κυκλοφόρησε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του βολιώτικου συλλόγου. Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον κόσμο της Νίκης, που στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.
Τη δημιουργία και επιμέλεια ανέλαβε ο Φάνης Αλεξανδρής, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να το απολαύσουν στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nikifc.gr

Κινητοποίηση από τους οργανωμένους
Έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Νίκης είναι οι φίλαθλοι, οι οποίοι επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. Ενδεικτικές είναι οι ανακοινώσεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι βρίσκονται σε εγρήγορση, με σκοπό να βοηθήσουν τους «κυανόλευκους» να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα την Κυριακή.
Ανακοινώσεις εξέδωσαν το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, όπου υπογραμμίζουν τα κάτωθι:
Το Blue Club-Θύρα 3: «Την Κυριακή ή αγαπημένη μας ομάδα δίνει τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας και τον πιο σημαντικό της χρονιάς. Καθήκον όλων μας είναι να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης και να την σπρώξουμε σε μία καθαρή νίκη και σε σκορ πρόκρισης απ’ αυτήν την Κυριακή.
Είμαστε σίγουροι πώς όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας θα κάνουν αυτό που αρμόζει στο βάρος της φανέλας της Νίκης Βόλου».
Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης: «Φίλες και φίλοι της αγαπημένης όλων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Θεσπρωτό στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ ανόδου. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, στις 5 Μαΐου, να πάμε να τελειώσουμε και να πανηγυρίσουμε από τον πρώτο αγώνα την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
Η εσωστρέφεια, η απόγνωση, η γκρίνια, η απόδοση ευθυνών και η εύκολη κριτική δεν έχουν θέση και νόημα στην κρίσιμη αυτή καμπή για την ομάδα μας. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι έχουμε έναν κοινό στόχο: την άνοδο της ομάδας μας στην επόμενη κατηγορία…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιταλία: Φόβοι για κατάρρευση του κεκλιμένου πύργου της Μπολόνια – Σχέδιο διάσωσης ύψους 4 εκατ. ευρώ

Ένας μεσαιωνικός πύργος στην ιταλική πόλη της Μπολόνια, σφραγίστηκε λόγω φόβων ότι μπορεί να καταρρεύσει.…

2 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο: Πότε θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους – Τι λέει η Κεραμέως

Για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου που θα ισχύει από τις επόμενες εκλογές - αρκεί…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πήλιο: Σοβαρός τραυματισμός 35χρονου σε κυνήγι

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα ένας 35χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνων στο Πήλιο. Σύμφωνα…

2 Δεκεμβρίου 2023

Βρετανία: Γυναίκα βρήκε μέσα σε παλτό ταυτότητα Κινέζου κρατούμενου

Μία ταυτότητα που ανήκε σε Κινέζο κρατούμενο βρήκε γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία αγόρασε…

2 Δεκεμβρίου 2023

Τζέιμι Φοξ: Η γυναίκα που τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση θέλει η ταυτότητά της να παραμείνει κρυφή

Η γυναίκα που μήνυσε τον Τζέιμι Φοξ για μια υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση το 2015 ζήτησε…

2 Δεκεμβρίου 2023

90χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη στην Αμαλιάδα

Μια 16χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην Αμαλιάδα στην οδό Βύρωνος από έναν 90χρονο.…

2 Δεκεμβρίου 2023