Τοπικά

Σύμβουλος της νέας διοίκησης της ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ ο Πρόεδρος Συντ/χων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας

Σύμβουλος της νέας διοίκησης της ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ αναδείχθηκε στις πρόσφατες εκλογές ο Πρόεδρος Συντ/χων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας Γεωργακόπουλος Ιωάννης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Στο συνεχή και ασταμάτητο αγώνα για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους οι Συνταξιούχοι Έμποροι λαμβάνουν θέσεις «μάχης». Την Κυριακή 10ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων εμπόρων (ΟΑΕΕ) στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ο Πρόεδρος Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας , κ. Γεωργακόπουλος Σπ. Ιωάννης , η Γενική Γραμματέα, κα Μαγαλιού Γεωργία και το μέλος , κα Κλεφτάκη Βασιλική.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πρόεδρος Συντ/χων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, κ. Γεωργακόπουλος Ιωάννης, εκλέχτηκε ως Σύμβουλος της νέας διοίκησης της ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζεται ο αγώνας στο κέντρο των αποφάσεων και να υπάρχει μια θέση για όσους προσπαθούν να ανακτήσουν όσα τους αφαιρέθηκαν με τη βία, όπως τις συνεχόμενες περικοπές συντάξεων πριν και μετά τα μνημόνια, και να απαιτούν την αξιοπρεπή αντιμετώπιση από τους θεσμικούς φορείς και την κυβέρνηση. Η ικανοποίηση των αναγκών των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους δεν είναι πολυτέλεια, είναι κεκτημένο δικαίωμα κόπων και στερήσεων .

Ο Πρόεδρος Συντ/χων Εμπόρων Μαγνησίας στέλνει τις συγχαρητήριες ευχές και τους συναδελφικούς χαιρετισμούς του στα νεοεκλεγέντα μέλη της ΠΟΣΕ- ΟΑΕΕ , συγκεκριμένα στην και στους κ.κ. :
Πρόεδρο ΠΟΣΕ- ΟΑΕΕ, κα Παπαδάκου Γεωργία,
Α’ Αντιπρόεδρο, κ. ΣτραβοδήμοΚων/νο,
Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Χατζηλεοντιάδη Ιωάννη,
Γενικό Γραμματέα, κ. Ασημομύτη Δημήτριο,
Ταμία, κ. Παπαγιαννόπουλο Κων/νο,
και στους Συμβούλους Παπανικολάου Γεώργιο και Συλικό Ιωάννη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το