Τοπικά

Συμβουλευτικό Κέντρο Ατόμου, Ομάδας, Οικογένειας, Γονέα, Εφήβου & Παιδιού στην Κοιν.Σ.Επ. La petite Cantine

Καθώς οι ανάγκες στον τομέα παροχής ψυχολογικής στήριξης αυξάνονται , το Συμβουλευτικό Κέντρο της Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine αποτελεί μια ειδική υπηρεσία και πρωτοπόρο κίνηση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου εξαιρετικά προσαρμοσμένου στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Τα κοινωνικά προβλήματα που γεννούνται, η έλλειψη υποστηρικτικού περιβάλλοντος και το αίσθημα της εξάντλησης που προέρχεται από τη συσσωρευμένη πίεση της καθημερινότητάς μας πια, οδηγούν τον άνθρωπο πολλές φορές σε αδιέξοδο και συναισθηματική κόπωση.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο της Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine, στελεχώθηκε από ομάδα επαγγελματιών ψυχοθεραπευτών και έχει ως σκοπό τη διασφάλιση της καλής ψυχικής υγείας, της προσωπικής ευημερίας και της προσωπικής ανάπτυξης, βοηθώντας να αντιμετωπιστούν έννοιες συναισθηματικές, κοινωνικές, προσωπικές, μαθησιακές…

Τα στελέχη του βρίσκονται κοντά στον άνθρωπο και μέσα από παρεμβάσεις συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, στοχεύουν στην ενδυνάμωσή του, ώστε να αναλάβει δράση προς επίλυση των δυσκολιών του, αξιοποιώντας τις εσωτερικές του δυνάμεις και τις πηγές των ομάδων. Έτσι, σιγά-σιγά το άτομο προχωρά, παρακινούμενο από πνεύμα ελπίδας και αισιοδοξίας και μέσα από μικρά επιτεύγματα, επαναπροσδιορίζει τις συνθήκες ζωής του σε μία διαδρομή όπου κοιτώντας κατάματα τον εαυτό του, αλλάζει τα πάντα γύρω του.

Στοιχεία Επικοινωνίας Συμβουλευτικού Κέντρου Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine :

Φαίδρα Παπαναστασίου MSc,
Ειδικευμένη Παιδοψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων
6972255088, 2421037109
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Κέντρου της Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine
Άρτεμις Κεχαγιά
Ειδικευμένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
6972255091, 2421037109

Πυράσσου 12 – Παλαιά Βόλου, έναντι Καμάρων

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το