Τοπικά

Συμβολικός “περίπατος μνήμης” σήμερα στο κέντρο του Βόλου (photos)

Με συμβολικό “περίπατο μνήμης” υπό τον τίτλο «Περπατάμε μαζί» συνεχίστηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ στον Βόλο. Πρόκειται για μια δράση που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.
Ο περίπατος ξεκίνησε από την οδό Τοπάλη 7 με Δημητριάδος, όπου βρίσκονται τα γραφεία της μονάδας Αλτσχάιμερ, συνεχίστηκε στην οδό Ερμού και κατέληξε στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Στόχος των διοργανωτών, όπως τόνισαν οι ίδιοι, ήταν “να δώσουν μαζί ένα μήνυμα ζωής, αγάπης και αξιοπρέπειας σε όλους τους συνανθρώπους».
Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων προγραμματίζεται θεατρική παράσταση, όπου οι Θεατρόφιλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου Διαδρομή θα παρουσιάσουν το έργο «Μια τρελή – τρελή σαραντάρα» του Αλέκου Σακελλάριου, στο Αχίλλειον, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 19.00.
Όλες οι εκδηλώσεις έχουν δωρεάν και ελεύθερη είσοδο, ενώ να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι δωρεάν παροχές (τεστ μνήμης, ομάδες υποστήριξης φροντιστών, ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης). Πληροφορίες στα τηλ. 2421031227, 2421087267.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το