Τοπικά

Σύμβαση για τη μελέτη αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην κοινότητα Νεοχωρίου

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του μελετητικού γραφείου: «Δογκάκης Ανδρέας – ΔΙΟΛΚΟΣ 3D Μελετητική ΙΚΕ» σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Νεοχωρίου της Δ.Ε. Αφετών», προϋπολογισμού 43.425,89 ευρώ ( με Φ.Π.Α.).
Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η αντικατάσταση του υφιστάμενου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Νεοχωρίου, το οποίο αντιμετωπίζει φαινόμενα διαρροών και βλαβών.
Σκοπός του έργου είναι η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στον οικισμό του Νεοχωρίου και η αντικατάσταση τμήματος των πεπαλαιωμένων χυτοσιδήρων σωλήνων. Επίσης, στη μελέτη θα συμπεριληφθούν και οι μεταφορές των παροχών ύδρευσης από τα παλιά στα νέα δίκτυα και όλες οι συνδεσμολογίες για σωστή λειτουργία των νέων δικτύων.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε προεκλογική δέσμευσή μας και το προχωράμε. Για τη Δημοτική Αρχή προέχει η δημοσία υγεία και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το