Τοπικά

Σύμβαση 200.000 ευρώ για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στη Μαγνησία

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ενίσχυσης του βαθμού ασφάλειας του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρεί στη συντήρηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, η σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ 2017».

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία τα οποία έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων με τη μελέτη να αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών, στη βελτίωση και στη καλή λειτουργία εν γένει των κόμβων και των δικτύων φωτεινής σηματοδότησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας. Στόχος η αποκατάσταση ή αντικατάσταση τυχόν φθορών και η βελτίωση των συνθηκών για την ασφαλέστερη και ομαλή μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και τη διακίνηση των εμπορευμάτων στο οδικό κύκλωμα της Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με εξαιρετικά περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης του εξοπλισμού ηλεκτροφωτισμού και της φωτεινής σήμανσης. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το