Τοπικά

Συμπαράσταση στα διωκόμενα από τον Γ. Μουλά μέλη της Επιτροπής Αγώνα – Καταδίκη της “φάμπρικας” μηνύσεων της δημοτικής αρχής

Μεθαύριο Τετάρτη 23 Μαΐου  οδηγούνται σε Δικαστήριο του Βόλου για να δικαστούν, τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, μετά από μήνυση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μουλά. Το «έγκλημά» τους, σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ήταν ότι ζήτησαν το λόγο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για πέντε μόνο λεπτά, για να μιλήσουν για το μεγάλο πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ που κινητοποίησε χιλιάδες πολίτες του Βόλου, πριν λίγες μέρες.
Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους διωκόμενους συμπολίτες μας, καταδικάζει τη βιομηχανία μηνύσεων κατά πάντων που έχει εξαπολύσει η Δημοτική Αρχή Βόλου και καλεί τους πολίτες του Βόλου να βρεθούν την Τετάρτη 23 Μαΐου, στη 1 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια του Βόλου για να συμπαρασταθούνε στα διωκόμενα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το