Αθλητισμός

Συμφώνησε με Μπαράνκο ο Ολυμπιακός – Έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» ο Λόρι Κέρη 

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλος ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όπως είναι ο Λόρι Κέρη, αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», με τη διοίκηση να προχωρά στην απόκτηση του Αργεντινού Μπρούνο Μπαράνκο.
Ο Λόρι Κέρη δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Κέρη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα, ενώ ο ίδιος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τονίζει, πως φεύγει ως φίλος και εύχεται ό,τι καλύτερο στην ομάδα. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρη.

Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας μας www.olympiakosvolou.com ο ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, που ως αποτέλεσμα έχουν να μην γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα και μετά από συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Μακρή και τους διοικούντες την ΠΑΕ, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας. Φεύγω από την ομάδα ακριβώς όπως ήρθα, ως φίλος, και φυσικά ευχαριστώ όλους από την ομάδα, αλλά και τον κόσμο που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου τα καλύτερα. Ευχαριστώ από καρδιάς. Εις το επανιδείν».

Από την πλευρά του ο κ. Μακρής δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Λόρη Κέρη ότι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας. Ενδεχομένως, κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον Λόρι Κέρη καλή συνέχεια».
Στο μεταξύ και ο Παντελής Ριζογιάννης ουσιαστικά αποτελεί και αυτός παρελθόν, καθώς σταμάτησε να προπονείται με την ομάδα και αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έκλεισε τον Αργεντικό φορ Μπαράνκο
Ο Μπρούνο Μπαράνκο θα είναι ο επιθετικός που θα έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου, ως αντικαταστάτης του Νίκου Γιαννιτσάνη. Ο
23χρονος Αργεντινός φορ ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας και τις προσεχείς μέρες θα έρθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο Βόλο, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο Μπαράνκο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φέρο Καρίλ, της Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν δύο ακόμη μεταγραφές Αργεντινών ποδοσφαιριστών και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Τα όποια κενά δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου θα φροντίσουν να τα καλύψουν και η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης σε όλες τις γραμμές.

«Αναδιάρθρωση εδώ και τώρα…»
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωσή τους, η οποία αναρτήθηκε στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητούν από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου, αναδιάρθρωση εδώ και τώρα, καθώς η κατάσταση που ζουν είναι πρωτόγνωρη, όπως τονίζουν, από τη στιγμή που όλα είναι στον αέρα. Αναλυτικά:
«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και κανείς δεν νοιάζεται πως θα πορευτούν πάνω από 1500 ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι δέσμιοι μιας πρωτόγνωρης κατάστασης, που όμοια δεν συναντάς σε καμία χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.
Ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου τονίζουμε, πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ζητούμε εδώ και τώρα αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Γιατί η ομάδα μας είναι μία από αυτές που αδικήθηκαν κατάφωρα πέρυσι. Κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα μέσα γήπεδο και στην ουσία δεν ανέβηκε ποτέ, παίζοντας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, μετά την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη.
Αυτή τη στιγμή είμαστε άνεργοι, δεν έχουμε ασφάλεια, όλα είναι στον αέρα και επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με καμία από τις ομάδες. Είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Αντίθετα, έχουμε πολλά κοινά συμφέροντα, για τα οποία όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε.
Η πολιτεία και οι φορείς του ποδοσφαίρου οφείλουν να πράξουν το σωστό, το δίκαιο και το ηθικό. Να προχωρήσει η αναδιάρθρωση και να επιστρέψει η ζωή των ποδοσφαιριστών στους κανονικούς της ρυθμούς, σε μια περίοδο όπου ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ολόκληρη την κοινωνία.
Γι’ αυτό λοιπόν, αναδιάρθρωση τώρα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συνελήφθη 21χρονος στον Βόλο με χασίς

Συνελήφθη, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας…

13 Δεκεμβρίου 2023

Έρευνα – έκθεση για τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες “Daniel” και “Elias” στον Βόλο και στο Πήλιο

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα ευρήματα της έρευνας - έκθεσης που συνέταξαν ο Ηλίας Αποστολίδης δασολόγος…

13 Δεκεμβρίου 2023

Γαϊδουράκι σκοτώθηκε σε τροχαίο και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Άφησε ανεπιτήρητο το γαϊδουράκι του ένας κάτοικος περιοχής του Δήμου Ζηρού στην Πρέβεζα και το…

13 Δεκεμβρίου 2023

«Έκανα μ… πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα

Συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια δίνει αυτή την ώρα ο αδελφός του 18χρονου που ομολόγησε ότι…

13 Δεκεμβρίου 2023

Ανασύρθηκε σορός άνδρα από δύσβατο σημείο στα Τζουμέρκα

Τραγωδία έλαβε χώρα στα Τζουμέρκα καθώς εντοπίστηκε σορός άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες αγνοούνταν από…

13 Δεκεμβρίου 2023

Μαθητές πρόσφεραν φαγητό σε άπορους – Πρωτοβουλία Κουζίνας Αλληλεγγύης και Μουσικού Σχολείου Βόλου

  Ένα ξεχωριστό μάθημα κοινωνικής προσφοράς βίωσαν χθες δεκαπέντε και πλέον μαθητές του Μουσικού Σχολείου…

13 Δεκεμβρίου 2023