Αθλητισμός

Συμφώνησε με Μαρτίνες ο Βόλος – Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη

Στην απόκτηση ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού, του Νίκολας Μαρτίνες, προχωρά ο Βόλος. Ο 33χρονος Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και μόλις λύσει το συμβόλαιό τους με τον Άρη θα υπογράψει στον Βόλο.
Ο Μαρτίνες είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τον Άρη, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και τρία γκολ στην περίοδο 2018-19 και 23 συμμετοχές και ένα γκολ την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, στον οποίο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (42 συμμετοχές, πέντε γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ανόρθωση με την οποία κατέγραψε 33 συμμετοχές (περίοδος 2015-16) και δύο γκολ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει θέση στην ενδεκάδα, παίζοντας μόλις σ’ ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια χρονιά επέστρεψε στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού (18 συμμετοχές, τέσσερα γκολ), πριν έρθει στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως προαναφέραμε.
Ο Μαρτίνες έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και σύντομα αναμένεται στο Βόλο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Τα ηνία στον Λόπεθ
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Άνχελ Λόπεθ ταξίδεψε χθες από την Ισπανία στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος. Ο 37χρονος Ισπανός τεχνικός θα πιάσει άμεσα δουλειά, καθώς υπάρχει μπροστά λίγος χρόνος, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παίξουν είτε 12, είτε 13 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και από τη στιγμή που στις 12/9 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου, το πρώτο παιχνίδι του Βόλου θα οριστεί να διεξαχθεί εκτός έδρας.

Στο μεταξύ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Focus FM 103,6, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας σχετικά: «Χωρίσαμε φιλικά με τον κ. Τσιώλη. Εγώ θέλω να αποχωρήσω από την προεδρία του Βόλου. Είμαι ερωτευμένος με την πόλη μου. Δεν θέλω να είμαι άλλο πρόεδρος και θέλω να φύγω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη μου όσο έχω δυνάμεις. Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία με τον κ. Τσιώλη και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο το βλέπω αλλιώς. Δεν εννοώ το ποιος θα παίξει ή όχι, απλά εμένα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Ο τρόπος οργάνωσης και όχι μόνο, για να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Φόρεμα που φόρεσε την τελετή των Όσκαρ το 1961 πωλείται σε δημοπρασία

Το φόρεμα Christian Dior του Marc Bohan που φόρεσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην 33η τελετή…

2 Δεκεμβρίου 2023

Τα σημερινά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Σήμερα Σάββατο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:   Α’ κατηγορία Ακρόπολη-Αγχίαλος 3-2…

2 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών την εβδομάδα 4 – 8 Δεκεμβρίου

Κατά την περίοδο 4 έως 8 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν 222.888.557 ευρώ σε 404.692 δικαιούχους, στο…

2 Δεκεμβρίου 2023

Κικίλιας: Προανήγγειλε αλλαγές στο 112 – Για τι άλλο θα μας προειδοποιεί

Για τις αλλαγές που έρχονται στο 112 μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κικίλιας στον ΣΚΑΪ…

2 Δεκεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε την «Αθήνα μου» στο Τορόντο με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στον απόηχο του διπλωματικού επεισοδίου Ελλάδας – Βρετανίας, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού της Αγγλίας,…

2 Δεκεμβρίου 2023

Χωρίς Ανδρέου στη Λάρισα η Νίκη

Χωρίς τον Βαγγέλη Ανδρέου θα αγωνιστεί στη Λάρισα με την ΑΕΛ η Νίκη. Ο έμπειρος…

2 Δεκεμβρίου 2023