Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για τον Νίκο Τσούκα

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας σε συλλυπητήρια ανακοίνωσήτης για τον θάνατο του Νίκου Τσούκα αναφέρει:

Αποχαιρετούμε με θλίψη τον αξιολογότατο σύντροφο Νίκο Τσούκα, που απροσδόκητα έφυγε σήμερα για το ταξίδι στην αιωνιότητα, βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο την αγαπημένη του οικογένεια, αλλά και όλη τη Μαγνησία. Ο Νίκος Τσούκας, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, θα παραμείνει στη τοπική ιστορία κυρίως για τη δεκαετή δράση του μέσω του πολιτιστικού φορέα της Μητρόπολης Δημητριάδος “Μαγνήτων Κιβωτός” και για την οκταετή θητεία του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρινίτσας. Στο πλαίσιο της πολυποίκιλης δραστηριότητάς του με συλλογικές υποθέσεις, ήταν παράλληλα ένα πολύ συνειδητοποιημένο μέλος του Κινήματός μας. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά με το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 1970 στη Μαγνησία, όντας μάλιστα στα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΚΕ.

Παρέμεινε ενεργό μέλος με συμμετοχή σε σημαντικές διεργασίες της παράταξής μας, σε όλη τη πορεία του Κινήματος, ακόμα και στα πολύ δύσκολα χρόνια της περασμένης δεκαετίας. Η υπερκομματική προσφορά του στη περιοχή μας, που αναγνωρίζεται από όλο το κοινωνικό σύνολο, οι υπηρεσίες που πρόσφερε στην ανάδειξη και διαμόρφωση του πολιτιστικού αποθέματος της Μαγνησίας, τιμούν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις αξίες του οποίου έμεινε αταλάντευτα προσηλωμένος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, σε φίλους και συγγενείς του και σε όλη τη τοπική κοινωνία, όπως και σε όσους τον συναναστράφηκαν ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, ιδιαίτερα όμως στους συμπολίτες του στη Μακρινίτσα τους οποίους υπηρέτησε διαχρονικά με σθένος και με τις υψηλής ποιότητας ηθικές αξίες που χαρακτήριζαν όλη τη πορεία του.