Τοπικά

Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών “Ο βιολογικός καθαρισμός κινδυνεύει από την ανεπάρκεια του Δημάρχου”

Υπεύθυνο καθιστά με έγγραφά της η Αντιπεριφερειάρχης κ.Κολυνδρίνη το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ.Μιτζικό για την ανεξήγητη καθυστέρηση και έλλειψη συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου, στο θέμα ολοκλήρωσης των διαδικασιών για το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού Καλών Νερών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Πρόκειται για έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 7 εκατομμυρίων Ευρώ που βρίσκεται 3 χρόνια προς δημοπράτηση και πλέον κινδυνεύει με απένταξη.(«ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ Δ.Ε. ΜΗΛΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» (ΑΔΑ: 6Ζ7Ε7ΛΡ-Β3Ι)

Σύμφωνα με πληθώρα εγγράφων που εστάλησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Δήμο Νοτίου Πηλίου προκύπτει αδικαιολόγητη έως και εγκληματική αμέλεια από πλευράς του Δημάρχου κ.Μιτζικού, στα όρια της παράβασης καθήκοντος, καθώς η άρνησή του να συνεργαστεί για το θέμα της Δημοπράτησης του Βιολογικού Καθαρισμού Καλών Νερών έχει πλέον ως άμεσα πιθανό αποτέλεσμα την απώλεια/απένταξη του γιγαντιαίου έργου για τον τόπο μας.

Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι των Καλών Νερών εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους και καλούν όλους τους αρμόδιους φορείς να συνδράμουν με κάθε τρόπο για να υποχρεωθεί ο Δήμαρχος κ.Μιτζικός να αφυπνισθεί και να συνεργαστεί με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ώστε το έργο να δημοπρατηθεί και ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν. Πρόκειται για έργο περιβαλλοντικό, προοδευτικό και αναπτυξιακό. Η ματαίωσή του θα αποτελέσει μελανό σημείο για ιστορία του τόπου.

Ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης, εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες του χωριού δεσμεύεται να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να αποφευχθούν αρνητικές εξελίξεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το