Τοπικά

Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου: Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας μαζί με όλους τους άλλους συλλόγους συνταξιούχων Μαγνησίας αλλά και όλης της Ελλάδας, απαιτεί να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις, που αποτελεί συνέχεια του νόμου για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία. Όπως τονίζει ο Σύλλογος, οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις είναι για το συνταξιουχικό κίνημα το όπλο για να διεκδικούν, όσα τους έχουν αφαιρέσει βίαια μέχρι τώρα και όσα έχουν κερδίσει με αγώνες και αίμα.

“Μας ζητάνε τώρα να αρκεστούμε στα ψίχουλα και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Θα δώσουμε την μάχη, έστω και το κατακαλόκαιρο, πλάι στα παιδιά μας, στο εργατικό κίνημα, ενάντια στο νομοσχέδιο.
Το φτηνό επιχείρημα της κυβέρνησης ότι «μπαίνει τάξη στην ταλαιπωρία του λαού», είναι άθλιο προπέτασμα καπνού. Θέλει να διχάσει, να αποπροσανατολίσει το λαό απέναντι στο στόχο, να σταματήσει κάθε λαϊκή διαμαρτυρία ενάντια στην ανεργία τις άθλιες συνθήκες εργασίας το εξαντλητικό ωράριο εργασίας, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, για να μπορούν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι να κερδίζουν ανενόχλητοι όλο και περισσότερα.
Δεν θα το επιτρέψουμε. Το δικαίωμα να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε δεν το διαπραγματευόμαστε” σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος  Συνταξιούχων Δημοσίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το