Τοπικά

Σύλλογος Φοροτεχνικών Μαγνησίας: “Αποχή την Πέμπτη, ο κόμπος έφτασε στο χτένι”

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, έλαβε ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στην αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή ως εκδήλωση ψηφιακής ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας.
Ο Σύλλογος καλεί  τους λογιστές-φοροτεχνικούς να συμμετέχουν στην 24ωρη αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική συναλλαγή την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη του Συλλόγου, οι πολυάριθµες υποχρεώσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί ο κλάδος εντός σύντοµου χρονικού διαστήµατος , υπερβαίνουν τις ανθρώπινες αντοχές τους.
Θα πρέπει οι ιθύνοντες να αντιληφθούν ότι όταν καθυστερούν τρεις µήνες και πλέον να εκδώσουν µια υπουργική απόφαση, δεν µπορούν να ζητούν 6 εργάσιµες ημέρες προθεσµία για να ανταποκριθεί ο κλάδος και να εξυπηρετήσει όλες τις πληττόµενες επιχειρήσεις και τους εργαζόµενους.

Οι λογιστές καταγγέλλουν αυτές τις πρακτικές και καλούν όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς να στηρίξουν και να ενισχύσουν την απόφασή τους για αποχή, “τα προβλήματα των οποίων καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, μέσα από πληθώρα νόμων και κακογραμμένων αποφάσεων” σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φοροτεχνικών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το