Τοπικά

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: Η δημοτική αρχή Βόλου τιμωρεί τους υπαλλήλους στη λογική «Πας μη Έλλην ….βάρβαρος»

Για «τιμωρητικές» μετακινήσεις υπαλλήλων στη λογική του «Πας μη Έλλην ….βάρβαρος» καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Βόλου ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, με αφορμή την πρόσφατη μετακίνηση του Στ. Χαλαστάρα από τη Διεύθυνση Κινητικότητας στο Πολυδύναμο Τμήμα της Νέας Αγχιάλου, λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή του στις αντιδράσεις για τις παρεμβάσεις στην οδό Καραμπατζάκη.

Η διοίκηση του Συλλόγου κάνει λόγο για δίωξη που δείχνει την «πρεμούρα» της δημοτικής αρχής να φύγει μακριά από το αντικείμενο ο συγκεκριμένος υπάλληλος «επειδή έβγαλε στη φόρα την ένδεια της σε επιχειρήματα για την “διαμόρφωση” της οδού Καραμπατζάκη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στο ίδιο έργο θεατές. Όποιος διαφωνεί μαζί μας στη «πυρά»!!!!!
Η δίωξη του συναδέλφου Στάθη Χαλαστάρα, γιατί περί δίωξης πρόκειται και όχι περί απλής, αθώας μετακίνησης, όπως προσπαθεί μάταια να μας εξηγήσει η δημοτική αρχή, παραδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς, στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης της, το λόγο της μετακίνησης. Ο χρόνος που αυτή έγινε αυτό καταδεικνύει, τη «πρεμούρα σας» να φύγει μακριά από το αντικείμενο που ασχολούταν ο συγκεκριμένος συνάδελφος γιατί κυριολεκτικά έβγαλε στη φόρα την ένδεια σας σε επιχειρήματα για την «διαμόρφωση» της οδού Καραμπατζάκη.

Φυσικά «κύριοι» της δημοτικής αρχής και δεν μετακινείται εκτός Βόλου, φυσικά και η Αγχίαλος είναι Δημοτική Ενότητα του Δήμου Βόλου, αλλά αυτό έγινε γιατί δεν έχετε το δικαίωμα μετακίνησης εκτός Βόλου, αν το είχατε και αυτό θα πράττατε. Αυτό μας δείχνει η μέχρι τώρα τακτική σας. Πας μη Έλλην ….βάρβαρος.
Δε ξεχνάμε τις «αθώες» μετακινήσεις προς τη σήραγγα, όσων δεν ήταν αρεστοί σε σας, αλλά και το σκεπτικό σας γι΄αυτές. Καθαρά τιμωρητικές.

Εξάλλου τυχαίες ήταν οι μετακινήσεις τόσων υπαλλήλων;
Τυχαία είναι η αποδυνάμωση της Πολεοδομίας (η οποία και με την τελευταία μετακίνηση προϊσταμένης τμήματός της, έχει χάσει πολλά έμπειρα στελέχη της);
Τυχαία ήταν και η μετακίνηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρασίνου….

Και ενώ οι συνάδελφοι, ΟΛΟΙ, σας δείχνουν καθημερινά, με την αυταπάρνηση τους, όπως τώρα πρόσφατα το Προσόδων και το Ταμείο, ότι υπερβάλλουν εαυτούς, εσείς δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό για τις πράξεις σας.
Ζούμε όλοι σ΄αυτή τη πόλη, κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει, είτε στον εργασιακό μας χώρο είτε σαν ενεργοί πολίτες και κανείς δεν θα μας εμποδίσει σ΄αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το