Τοπικά

Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ: “Μας θλίβει ο λάθος δρόμος που ακολούθησαν συνάδελφοί μας”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ αναφορικά με την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας στον Βιολογικό Καθαρισμό.  Όπως αναφέρει, τις τελευταίες ημέρες, διαβάζει στον τοπικό τύπο και στα site ανακοινώσεις οι οποίες αναφέρονται στον σύλλογο εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ.
“Δεν θέλαμε να μιλήσουμε, από σεβασμό πρώτα στον δημότη του Βόλου, ώστε να μην τον κουράζουμε με ανακοινώσεις, αλλά και γιατί θεωρούμε ότι ο σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ έχει αποδείξει με την στάση του στο πρόσφατο παρελθόν τι αντιπροσωπεύει. Σήμερα όμως, είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε σε όσους έχουν ξεχάσει, αλλά και να κάνουμε γνωστό σε όσους δεν έχουν καλή ενημέρωση τι συμβαίνει” προσθέτει.

Για την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας και οποιασδήποτε ενέργειας που θα φέρει τυχόν ζημιά στην δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος, ειδικά του Παγασητικού, ο Σύλλογος κάνει γνωστό προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήδη έχει εκφράσει την αντίθεση του εκεί που χρειάζεται.
Στην ανακοίνωση του προσθέτει:

“Έχουμε αποδείξει με την στάση μας, ότι το πρώτο μέλημα μας είναι το δημόσιο συμφέρον και το καλό της πόλης και δηλώνουμε ότι σε μια ανάλογη περίπτωση θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, αρκεί να υπάρχει ενότητα και αγωνιστική διάθεση από όλους.
Ο σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ δεν συνδιοικεί, ούτε αποφασίζει τα περί λειτουργίας κάθε τμήματος της υπηρεσίας. Αλλά αν χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει για κάθε δράση.
Σήμερα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχουμε μία εργασιακή ειρήνη και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα μόνο δικό μας, αλλά έχει συμβάλλει και η θέληση της σημερινής διοίκησης. Ελπίζουμε να συνεχιστεί, μέσα από διάλογο για το καλό της πόλης. Το μόνο που θλίβει την διοίκηση του συλλόγου εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ, είναι ο λάθος δρόμος που ακολούθησαν όσοι συνάδελφοι θίγονται, γιατί δεν απευθύνθηκαν στο συνδικαλιστικό τους όργανο, αλλά διάλεξαν έναν λάθος δρόμο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το