Αθλητισμός

Συγνώμη από τον κόσμο της Νίκης ζήτησε ο Πέττας

Δυσαρεστημένοι είναι στις τάξεις της Νίκης τόσο από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ με 1-2, όσο και με την εμφάνιση. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Ραφαήλ Πέττα, ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για το τελικό αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για άλλη μια φορά αδρανήσαμε στο τέλος. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν δικαιούμασταν να ηττηθούμε. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ήμασταν ισόπαλοι 1-1 μέχρι το 90’. Τουλάχιστον αν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις, ιδίως όταν παίζουμε τη Λάρισα.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, ο οποίος ήταν στο γήπεδο. Τι να πω πραγματικά… Σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειληθούμε βέβαια. Στο 47’ δεχθήκαμε γκολ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό» τόνισε στο Action 24 o 28χρονος επιθετικός μέσος.

«Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, ενώ χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Είναι κρίμα που χάσαμε, αλλά όταν φτάνει το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν πρέπει να το χάσεις. Είμαστε δυσαρεστημένοι και δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω» υπογράμμισε ο Ραφαήλ Πέττας.

«Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο. Τουλάχιστον κρατάμε την προσπάθεια, γιατί όλα τα παιδιά πιστεύω ότι τα έδωσαν όλα» κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης.

Πάντως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής άφησε το στίγμα του στο θεσσαλικό ντέρμπι και όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε με θεαματικό τρόπο. Μόλις σκόραρε ο Πέττας έτρεξε προς τους φιλάθλους και σήκωσε την μπλούζα του, όπου εικονιζόταν μια φωτογραφία του Παύλου Κυριακίδη με μια φανέλα με το όνομα της Ιωάννας, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Ασφαλώς μια αξιέπαινη ενέργεια που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, έστω κι αν αυτό στοίχισε στον 28χρονο ποδοσφαιριστή μια κίτρινη κάρτα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στα 6,2 δισ. οι απλήρωτοι φόροι – Ποιοι απειλούνται με κατασχέσεις [πίνακες]

Στα 6,276 δισ. ευρώ ανήλθαν οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι το 2023 με τον αριθμό των οφειλετών…

11 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών: Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τέσσερα άτομα, αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες ως…

11 Μαρτίου 2024

Παρόντος του πατέρα του το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, λέει η δομή που φιλοξενούσε τον 15χρονο γιο του παλαιοχριστιανού

Ανακοίνωση με τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με τον γιο του παλαιοχριστιανού…

11 Μαρτίου 2024

Eurogroup: Περιοριστικός ο δημοσιονομικός προσανατολισμός το 2025, οι πολιτικές θα πρέπει να παραμείνουν ευέλικτες

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για τον προσανατολισμό της δημοσιονομικής πολιτικής για…

11 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη – Αθωώθηκε ο γιατρός

Συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών -κατά συγχώνευση- επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας το…

11 Μαρτίου 2024

Ομοφοβικό ρεσιτάλ στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη σε καρναβάλι

Δεν έχουν τέλος τα ομοφοβικά περιστατικά στη χώρα μας. Μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη τις…

11 Μαρτίου 2024