Αθλητισμός

Συγκροτεί ρόστερ το πόλο της Νίκης – Νέα αρχή με κορμό παικτών από την Ηλιούπολη

Μία νέα αρχή προσπαθεί να κάνει το πόλο της Νίκης, μετά την αποχώρηση σχεδόν όλης της ομάδας που την περσινή σεζόν «άγγιξε» την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε να συγκροτείται ρόστερ, που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Νίκου Κωνσταντέλια, με τον βασικό κορμό να αποτελείται από παίκτες που ανήκαν στον Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Φυσικά κυρίαρχο θέμα που απασχολεί τη Νίκη είναι και η κατηγορία στην οποία θα δηλώσει συμμετοχή. Αυτό επρόκειτο να αποφασιστεί αργά χθες βράδυ στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μέλη της διοίκηση που ήθελαν η ομάδα να παίξει στην Α2 και άλλα που προτιμούσαν τον πιο οικονομικό δρόμο της Β’ Εθνικής.

Όσον αφορά τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας με παίκτες, ήδη έχουν συμφωνήσει οι Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης, Βαγγέλης Γεωργάκης, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ανδρέας Ξιάρχος, Μάρκος Γκάρτζιος. Και οι πέντε είναι περιφερειακοί και ανήκαν στο ρόστερ του Γ.Σ. Ηλιούπολης, με τον Γκάρτζιο να έχει αγωνιστεί πιο παλιά και στο Παλαιό Φάληρο. Κοντά στο να φορέσει το σκουφάκι της Νίκης και ο Κωνσταντίνος Ταβακόπουλος. Πρόκειται για φουνταριστό, που την περσινή σεζόν τέθηκε αντίπαλος της Νίκης, ως παίκτης του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης. Τέλος, παίκτης της Νίκης πρέπει να λογίζεται και ο περιφερειακός Σπύρος Αναστασόπουλος. Το δελτίο του ήταν στον ΟΕΑ/ΝΑΒ, αλλά την τελευταία τριετία δεν είχε αγωνιστεί. Συμφώνησε όμως να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ώστε να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια, που φυσικά είναι δύσκολη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το