Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα

Η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, δύο μήνες μετά τη δολοφονία της κόρης της, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Η γυναίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας με σπαρακτικά λόγια για την απώλεια του παιδιού της, και τα Χριστούγεννα που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της.

«Εμείς περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα φέτος. Δεν είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι, έλειπε το παιδί μας, δεν κάτσαμε στο τραπέζι να φάμε. Τα παιδιά μου είναι ψυχολογικά χάλια, εγώ το ίδιο. Είμαστε μια οικογένεια που παλεύαμε μόνοι μας, δεν είχαμε στήριξη από πουθενά. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου, χάσαμε και το στήριγμά μας, χάσαμε τη δύναμή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Μου το σκοτώσανε το παιδί μου, δεν αρρώστησε, δεν “έφυγε” μόνο του, ήταν υγιές παιδί. Ήταν παιδί όλο καλοσύνη, όλο αγάπη, αγαπούσε τους ανθρώπους, έκανε πάντα το καλό, ήταν παιδί υπεύθυνο από πολύ μικρό. Και αυτό το παιδί μου το πήραν, μου το πήραν και μου το σκότωσαν.

Το παιδί μου ζητάει δικαίωση από εκεί που είναι η ψυχούλα του. Τράβηξα τα πάντα για να το μεγαλώσω και αντί να το δω νυφούλα, μου το βάλανε στο χώμα», είπε η μητέρα της 32χρονης ξεσπώντας σε λυγμούς.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το