Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της 33χρονης που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο: Την έδερνε κι όταν ήταν έγκυος

Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της 33χρονης που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα με το παιδί της, τεσσάρων ετών, να βιώνει εκ του σύνεγγυς τη δολοφονία της μητέρας του. Εξίσου σοκαριστικά είναι όσα περιγράφει ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, που βρήκε το θάνατο στο σπίτι της στη Νέα Αλικαρνασσό.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό της «Παναγίας Αλεξιώτισσας» στην Πάτρα, προκειμένου να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο. Ανείπωτος ήταν ο πόνος για τον πατέρα της Ιωάννη Αντύπα, τη μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, και τις αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, αλλά και το μικρό Ιωάννη – Δούκα, που κύριο μέλημα τώρα είναι να αποφασιστεί η κηδεμονία του.

Ο πατέρας της 33χρονης, ο αστυνομικός Ιωάννης Αντύπας, κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του: «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία» είπε στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πριν από περίπου δύο χρόνια, η Αδαμαντία είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 33χρονης αναφέρει: «Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ». «Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», είπε στο τέλος ο κ. Αντύπας.

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Τοπική Εκκλησία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου – Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η πίστη στην Ανάσταση του Χριστού έφερε την Ανάσταση στην πατρίδα»

Εορταστική εκδήλωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23/3, στο Πν.…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Γέμισε το Ουίνδσορ λουλούδια και γράμματα

Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί εκατοντάδες Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως…

23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: «Προσποιήθηκα ότι ήμουν νεκρή» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων επέζησαν

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα το…

23 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν ομάδα ατόμων προσέγγισε άνδρα…

23 Μαρτίου 2024

2.000 ετών Πύργος στην Ανδριανούπολη θα έχει θέα… την Ελλάδα

Ο 2.000 ετών Πύργος της Μακεδονίας στην Αδριανούπολη θα προσφέρει σύντομα θέα στην Ελλάδα και…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας ότι έχει καρκίνο

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο είναι η νούμερο ένα είδηση τις…

23 Μαρτίου 2024