Αθλητισμός

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα: «Ελπίζω να έγινε άγγελος το παλικάρι μου» (vid)

Αβάσταχτος είναι ο πόνος της μητέρας του αδικοχαμένου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο σε ηλικία μόλις 21 ετών.
Η μητέρα του Μαντή με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του γιου της, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο, για τη στιγμή που πληροφορήθηκε το δυστύχημα αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του παιδιού της που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή του Strar «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Επειδή ο κύκλος στο πόλο είναι μικρός όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας. Αν μια μάνα έχει φαγητό θα έρθουν κι άλλα παιδιά να φάνε μαζί με το δικό της. Έτσι έγινε και το Σάββατο. Κατά τη 01:00 τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι ώρα θα γυρίσει και δεν απαντούσε. Άρχισα να ανησυχώ».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από το Τζάνειο: «Με πήραν από το Τζάνειο και μου είπαν αν είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου κι ότι είχε ένα τροχαίο. Τους ρώτησα αν ζει το παιδί μου. Οταν μου είπαν να πάω από εκεί, κατάλαβα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα για το παιδί μου. Το παιδί μου έφυγε άδικα. Αυτό είναι το παράπονό μου. Να πω ότι είχε πιει, ότι έτρεχε, ότι οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας; Δεν οδηγούσε καν το αυτοκίνητο. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός οδηγός.

Ελπίζω να έχει γίνει άγγελος. Ελπίζω να είναι ένας άγγελος. Είχε ένα ωραίο χαμόγελο το παιδί μου. Ήταν πολύ όμορφο παλικάρι γιατί ήταν όμορφο μέσα του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και δεν το λέω γιατί είμαι η μητέρα του. Είχε αρχές το παιδί μου. Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας με αρχές και τα μάθαμε να αγωνίζονται στη ζωή τους. Έτσι έκανε ο Αδαμάντιος»…

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το