Ελλάδα

Συγκλονίζει διευθύντρια της ΜΕΘ για τον θάνατο του 35χρονου από κορονοϊό

«Το παιδί αυτό μπήκε περπατώντας στο νοσοκομείο και βγήκε νεκρό. Είναι τραγικό». Οι συγγενείς του 35χρονου που έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό φεύγουν από το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» συντετριμμένοι. Κρατούν στα χέρια τους σακούλες με τα προσωπικά του αντικείμενα και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ένας νέος άνθρωπος, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Σοκαρισμένοι είναι και οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι μέχρι την τελευταία στιγμή έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η μαρτυρία, μάλιστα, της Διευθύντριας της ΜΕΘ του νοσοκομείου στο OPEN, συγκλονίζει: «Είναι μία ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς. Για ώρες δεν μπορούσαμε να δεχθούμε αυτό που συνέβη. Είναι μια πραγματικά τραγική στιγμή για όλους μας», αναφέρει η κυρία Γλυκερία Βλαχογιάννη.

Συγγενείς του 35χρονου, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού μιλούν στο OPEN και αναφέρουν πως αν και ο 35χρονος πέθανε από κορονοϊό, κανείς τους δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει. «Όχι, δεν μας έχουν κάνει το τεστ. Τη Δευτέρα το βράδυ κατέληξε ο γαμπρός. Μου λένε “Την Τρίτη θα σας πάρουν τηλέφωνο οι γιατροί για να κάνετε όλοι το τεστ. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το