Τοπικά

Συγκινητικό “αντίο” στον Παντελή Καταραχιά από τους συναδέλφους του στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας 

Την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του κτηνίατρου Παντελή Καταραχιά, υποδιευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, εκφράζει το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας & Σποράδων (ΤοτΜ) του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΣΕΠΘ), συνοδεύοντας το τελευταίο “αντίο” με μια φωτογραφία από την εκδρομή του Συλλόγου στην Ξάνθη το 2019.

Μόνον οδύνη νιώθουμε σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της ΠΕ Μαγνησίας-Σποράδων στο άκουσμα του αδόκητου χαμού του συναδέλφου μας, του κτηνιάτρου Παντελή Καταραχιά, Υποδ/ντη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο οποίος εξέπνευσε δυστυχώς εχθές από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Ιδιαίτερα αγαπητός σε συνεργάτες και σε πολίτες, που εξυπηρετούνταν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, τα οποία ασκούσε με περισσή εργατικότητα και ζήλο.
Λέγαμε θα περνούσε η πανδημία και θα πηγαίναμε άλλη μια συναδελφική εκδρομή, όπως πρόπερσι, που μας συντρόφευσες, Παντελή μας, με την οικογένειά σου, αυτήν που τόσο αγαπούσες. Συνοδοιπόρος, όπως και στην κοινή μας καθημερινότητα, η ανθρώπινη ζεστασιά σου και το χαμόγελό σου…
Τώρα όμως το χαμόγελο πάγωσε στα πρόσωπα όλων όσων σε γνωρίζαμε. Τα λόγια φτωχά, αφήνεις πίσω σου τρία παιδιά. Χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό της μητέρας τους, της αγαπημένης σου Κάτιας.
Τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, οι εμποτισμένες από αμηχανία μπροστά στο σοκ, η γη σε αγκαλιάζει στην στερνή σου κατοικία. Δυστυχώς, οι περιορισμοί αποτροπής εξάπλωσης της πανδημίας, στερεί σε πολλούς/ες από εμάς την εγγύτερη παρουσία μας στο ύστατο χαίρε.
Στην μνήμη σου κι αντί στεφάνου, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΘ, προέβη στην δωρεά ποσού προς την Κιβωτό του Κόσμου, της οποίας το κοινωνικό έργο ξέρουμε πόσο πολύ θαύμαζες.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει, Παντελή. Ας είσαι εσύ ο τελευταίος συνάδελφός μας που φεύγεις λαβωμένος από την ασθένεια αυτή, που τόσο έχει αλλάξει τις ζωές μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το