Θ Plus

Συγκινητικό: Ανδρας βρίσκει νεογέννητο μαϊμουδάκι στο δρόμο και το επιστρέφει στην μητέρα του

Ένα όμορφο περιστατικό καταγράφηκε πριν μερικές ημέρες στη Βραζιλία, όταν ένας άνδρας εντόπισε μια μαϊμού λίγων ημερών, πεσμένη στο έδαφος μέσα σε ένα πάρκο.
Το μαϊμουδάκι είδους «μάρμοζετ» ήταν ξαπλωμένο στο έδαφος, ενώ από πάνω του είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. Ο Ίγκορ Βενάτσιο, ο άνδρας που ουσιαστικά το έσωσε, διαπίστωσε ότι παραδίπλα, σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο βρίσκονταν η μητέρα του, η οποία λόγω του πλήθους δίσταζε να το πλησιάσει. Κοιτούσε ανήσυχα, δίχως να μπορεί να κάνει κάτι για να πάρει πίσω το μωρό της.

Αμεσα, ο Ίγκορ ζήτησε από το πλήθος να κάνει χώρο προκειμένου η μητέρα του να μπορέσει να φτάσει κοντά του. Ωστόσο, εκείνη συνέχιζε να παρατηρεί από απόσταση. Τότε, ο Ίγκορ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να επιστρέψει τη μαϊμού πίσω στην οικογένειά της. Επιασε το μωρό με προσοχή και το τοποθέτησε πάνω στο δέντρο που βρισκόταν η μητέρα του.
«Ενεργώντας με ένστικτο, πήγα το μωρό στο γονέα του», είπε ο Βενάτσιο στο The Dodo. «Ενα αυτοκίνητο ή μια γάτα να είχε περάσει δεν θα είχε καλό τέλος».
«Ένιωσα ευγνωμοσύνη στα μάτια της. Με έκανε να νιώσω συνδεδεμένος με τη φύση», πρόσθεσε ο Βενάτσιο για τη μοναδική εμπειρία που βίωσε.

Pessoal, amanhã estarei partipando de um quadro no progama da Fátima Bernardes devido a repercussão que teve um vídeo que fiz ajudando um macaquinho. Assistam.

Publiée par Igor Venâncio sur Mardi 15 septembre 2020

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το