Τοπικά

Συγκίνηση σε τιμητική εκδήλωση για τον διευθυντή Αποστόλη Κατσιφό

 

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, τη Δευτέρα 24 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, το προσωπικό και οι μαθητές τίμησαν τον κ. Κατσιφό Αποστόλη, για την επί 8 χρόνια προσφορά του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κ. Κόντογλου Δέσποινα, αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βόλου, η κ. Μαλαμίτσα Κατερίνα, σύμβουλος Εκπαίδευσης, ο κ. Αντωνίου Αντώνης, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και Πολιτιστικών Προγραμμάτων, ο κ Γανωτής Κώστας, δημοτικός σύμβουλος, η κ. Κουκουσέλη Αργυρώ, πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κάτω Λεχωνίων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί άλλοι από την τοπική κοινωνία. Λόγια ψυχής για την προσωπικότητα και την ικανότητα του κ. Κατσιφού ακούστηκαν από όλους.
Εκ μέρους του προσωπικού μίλησαν ο δάσκαλος κ. Ματθαιόπουλος Κώστας και οι δασκάλες κ. Κωτίνα Κλήμη και η κ. Μπαξεβάνου Σοφία. Μεταξύ άλλων, τόνισαν πως ως διευθυντής κατάφερε να δημιουργήσει κλίμα ασφάλειας, σιγουριάς, να εμπνέει, να επαινεί. Κλίμα που έχουν εισπράξει και τα ίδια τα παιδιά, αλλά και οι γονείς. Άνθρωπος ανοιχτός και τολμηρός σε προτάσεις κατάφερε το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μαθητές από όλες τις τάξεις, που εξέφρασαν τα συναισθήματά τους στον διευθυντή με τον δικό τους τρυφερό τρόπο.
Σ’ ένα σύντομο Power Point, επιμέλεια της δασκάλας κ. Τσιώμου Τασούλας, αποτυπώθηκαν στιγμές από εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτά τα 8 χρόνια. Στιγμές που θα μείνουν ζωντανές στις ψυχές των μαθητών, των γονέων και φυσικά του προσωπικού.
Ευχή όλων ήταν και είναι στο νέο του σχολείο, στην αγαπημένη του Ζαγορά, να έχει και εκεί αληθινές ανθρώπινες σχέσεις, να καταφέρει πάλι «το ένας για όλους και όλοι για έναν» και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους που έχει στο μυαλό του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το