Τοπικά

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη καθαριότητας για πέντε οικογένειες

Πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα η καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της Χριστιανικής Στέγης Βόλου «Απόστολος Παύλος», στον χώρο της Στέγης, που γέμισε από κόσμο, με επίκαιρους ύμνους, ποιήματα και δυο θαυμάσια κείμενα με τίτλους «Μήνυμα του Μεγάλου Βασιλείου για τα Χριστούγεννα» και «Ταπεινοί προσκυνητές στη Φάτνη».
Στο πλαίσιο της γιορτής με το σύνθημα «Ας προσφέρουμε αγάπη απλόχερα σ’ εκείνους που την χρειάζονται» συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, είδη καθαριότητας κ.λπ., τα οποία θα διατεθούν σε δέματα σε πέντε οικογένειες, που τα έχουν ανάγκη.


Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του γυναικείου τμήματος της μικτής βυζαντινής χορωδίας «Άγιοι Απόστολοι» της ενορίας των Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς Βόλου με 20 μέλη, ενώ τη σεμνή γιορτή έκλεισε η κ. Αλίκη Μούτου, φιλόλογος – πρώην γυμνασιάρχης, με επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα μηνύματα.
Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο ιερέας της εκκλησίας, π. Βάιος Κορομπίλιας και ο διάκος που χειροτονήθηκε πριν έναν μήνα περίπου, π. Ιωσήφ.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ όπως τονίστηκε «ο στόχος της εκδήλωσης που γίνεται κάθε χρόνο, είναι καθαρά εορταστικός και πραγματοποιείται για να προετοιμαστούμε για τη γιορτή των Χριστουγέννων, δίνοντας κουράγιο και δύναμη».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το