ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΣΡ: Ποια κανάλια θα διαγραφούν

Ελλάδα

Νέα ονόματα στο πλευρό της Νάνσυς Καπούλα

Τοπικά

Σκότωσαν έξι άλογα με καραμπίνα στην Παραμυθιά

Ελλάδα

Τοπικά

Συγκεντρώθηκαν 96.947 ευρώ από τον Έρανο Αγάπης το 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Ξενία η ετήσια εκδήλωση τιμής και ευχαριστίας, που η Μητρόπολη  διοργανώνει για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2017, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα οι εθελόντριες προσέφεραν και προσφέρουν στην τοπική εκκλησία, αφού χάρη στην φιλοτιμία τους, το προϊόν του Εράνου ήταν αυξημένο σε σχέση με πέρσι και έφθασε στις 96.947 ευρώ. Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την εμπιστοσύνη του λαού στο έργο της εκκλησίας, χάρη στο οποίο διατηρείται η συνοχή στην κοινωνία. Παρατήρησε ότι, την χρονιά που πέρασε «εντείναμε τις προσπάθειές μας, δημιουργήσαμε νέες δομές, για ν’ αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες. Δεν αφήσαμε κανέναν άνθρωπο χωρίς στέγη, ρουχισμό και φαγητό. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς του τόπου, ενεργήσαμε στις φυλακές, στους ΡΟΜΑ, στους πρόσφυγες, έχοντας συνείδηση ότι επιτελούμε έργο Χριστού».


Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε και τους ιερείς, που συντονίζουν το ποικίλο ενοριακό έργο, ενώ ειδική μνεία έκανε στο Ίδρυμα Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου της Μητρόπολης που στηρίζει ποικιλοτρόπως τους νέους αμίσθους κληρικούς, χάρη στην φιλοτιμία του λαού.

Στη συνέχεια, παρατέθηκε δεξίωση προς όλους, συνοδεία μουσικού προγράμματος από το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της τοπικής εκκλησίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το