Τοπικά

Συγκέντρωση ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην παραλία του Βόλου (photos)

Εκατοντάδες Βολιώτες, κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα στην παραλία του Βόλου για να διαμαρτυρηθούν κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Το ραντεβού δόθηκε μπροστά στο άγαλμα του Ηρώου και κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί, αναφέρθηκαν στις παρενέργειες των εμβολίων ενώ χαρακτήρισαν προσβολή τα 150 ευρώ που δίνονται από την κυβέρνηση ως κίνητρο στους νέους για να εμβολιαστούν. “Τόσο κοστίζει η ζωή μας; 150 ευρώ; Η ζωή, τα ιδανικά και τα πιστεύω μας δεν εξαγοράζονται.  Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε ποιος θα έχει ελευθερία; Έχουμε δικαίωμα στην ελευθερία, στην εργασία και στη ζωή.  Δώρα δίνουν όσοι αγαπάνε και όσοι θέλουν αντάλλαγμα.  Επειδή για την αγάπη σας δεν έχω πειστεί, να μας πει η κυβέρνηση τι θέλει από εμάς; Μέχρι και η εκκλησία έδωσε τα χέρια για να πείσει τους πιστούς να εμβολιαστούν. Εγώ δεν τολμώ να πω σε φίλο μου να το κάνει ή όχι” ανέφερε μεταξύ άλλων ένας εκ των ομιλητών.

“Ξύπνησε μέσα μου το θηρίο και δεν μπορεί να ησυχάσει.  Δεν πέφτουμε στην παγίδα του διχασμού, λέμε ΌΧΙ στα μέτρα διαχωρισμού και στον εκφοβισμό.  Αλλά σήμερα λέμε και ένα μεγάλο ΝΑΙ.  Ναι  στην ομόνοια, ναι στην συμπόνοια και στην ενότητα, ναι στη φωνή του λαού και στα όνειρά μας”.  “Δεν είμαστε κίνημα αντιεμβολιασμού, είμαστε Έλληνες που ενωνόμαστε ενάντια στον διαχωρισμό και στον διχασμό. Είμαστε Έλληνες που ενωνόμαστε για τα αυτονόητα” δήλωσε ο ομιλητής Γιάννης Γρηγορίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το