Τοπικά

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από σωματεία

Εργατικά σωματεία απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης κι όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Με την αντιλαϊκή πολιτική στην Ενέργεια, την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την απλόχερη στήριξη των μονοπωλίων με φοροαπαλλαγές και κρατικές επιδοτήσεις, η κυβέρνηση σπρώχνει τα νοικοκυριά ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, όπως έκαναν κι όλες οι προηγούμενες. Παριστάνοντας τον «σωτήρα» διαγκωνίζεται με τα άλλα αστικά κόμματα για τα λίγα ευρώ των «voucher» και των «pass», που δίνονται με κριτήριο το ποιος είναι φτωχότερος!

Τα σωματεία, μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής όλου του λαού. Για την προάσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Σήμερα που η κυβέρνηση εξαπολύει λυσσαλέα επίθεση στα δικαιώματά μας, χρειάζεται να δυναμώσουμε την κοινή πάλη, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τους ανέργους της περιοχής που έχουν ανάγκη, που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική, που τους κόβουν το ρεύμα, που ζουν με τον φόβο των πλειστηριασμών , την ανεργία και τους μισθούς ψίχουλα.

Όλοι μια γροθιά συγκεντρώνουμε είδη διατροφής, είδη καθαρισμού και άλλα είδη ανάγκης.

 

Καλούμε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος του, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες.

 

Τις επόμενες μέρες, εκπρόσωποι των σωματείων μας θα βρίσκονται έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι της Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων, που θα λειτουργήσει την Δευτέρα 19, Τρίτη 20, και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο Μεταξουργείο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

 

(Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας, Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας, Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6977053085 Λίλα Πέτρου

6937734033 Ρίτσα Κωτή-Ρούση,

6976207869 Μαριεττάκης Δημήτρης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το