Τοπικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Βόλο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (photos)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Αγίου Νικολάου ενάντια στο νομοσχέδιο που έφερε η  κυβέρνηση στη Βουλή για τις διαδηλώσεις.  Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα και η συμμετοχή χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική.
«Oι απεργίες, οι πορείες, οι διαδηλώσεις και γενικώς οι δράσεις των εργαζομένων ποτέ δεν εκτροχίασαν και δεν εκτροχιάζουν την οικονομία. Ο λόγος που οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να βγουν στους δρόμους, να απεργήσουν και να διαδηλώσουν δεν είναι ούτε για να χαρούν ούτε για να καταστρέψουν. Βγαίνουν στους δρόμους για να θέματα της ανεργίας, της δημοκρατίας και για θέματα που αφορούν όλη την κοινωνία» δήλωσε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Φίλιππος Κωνσταντινίδης.


Ο κ. Κωνσταντινίδης επισήμανε πως κανένας δεν μπορεί να χρεώσει στους εργαζόμενους ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους ή στον σχεδιασμό τους οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις είχαν άλλους στόχους. «Είναι δημοσιευμένες στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ο κόσμος γνωρίζει για ποιο λόγο γίνονται, έχουν αιτιολογία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να τις διαβάσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τη συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση αναφέροντας πως είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. “Αυτό δείχνει και τη δυναμική που πρέπει να αναπτυχθεί και πως οι αγώνες γίνονται έξω και όχι στον καναπέ» υπογράμμισε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το