Τοπικά

Συγκεντρώνουν για δεύτερη φορά τρόφιμα και άλλα είδη για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες ανάγκες που συνεχίζουν να έχουν οι πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας , το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», ο Συλλόγος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας και ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου, στην προσπάθεια τους να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους, συλλέγουν για δεύτερη φορά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, λάδι, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού και κλινοσκεπάσματα.

Οι εκπρόσωποι των φορέων καλούν όλους τους πολίτες του Βόλου να δείξουν για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη τους. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στο Μεταξουργείο (από την οδό Καραμπατζάκη) την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 10-12 π.μ και 5-7 μ.μ

“Μαζί με τη βοήθεια αυτή όμως στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων απαιτώντας: Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, να αποζημιωθούν στο 100% για τις καταστροφές που υπέστησαν οι λαϊκές οικογένειες, απαλλαγή τους από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το