Τοπικά

Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Σκοπέλου Στ.Περίσσση για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Συγχαρητήρια επιστολή εξέδωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Στην επιστολή του αναφέρει:
«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η οποία έθεσε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη χώρα μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθεια τους στέφθηκε με επιτυχία.
Η εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.
Για όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα να τους τονίσω να μη σταματάνε να αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων τους, θα έχουν πολλές ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή τους και τους ανοίγεται ένας διαφορετικός δρόμος για ένα μέλλον που τους περιμένει να το κατακτήσουν.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα των μαθητών αλλά και οι οικογένειες τους που τους παρείχαν ηθική, οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Φέτος λόγω της πανδημίας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτοφανείς συνθήκες και να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με αποτέλεσμα η μισή σχολική χρονιά να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Χρειάστηκε να ταξιδέψουμε σε αχαρτογράφητα νερά, όμως προσπαθήσαμε όλοι μαζί να χειριστούμε αυτή την κατάσταση όσον τον δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υψώνονταν μπροστά μας.
Εύχομαι το καινούργιο ξεκίνημα να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας, να είναι η αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή σας.
Καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο σας, καλό ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το