Αθλητισμός

Super League: Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισαν οι διαιτητές

Επ’ αόριστον αποχή από το πρωτάθλημα αποφάσισαν οι διαιτητές. Η απόφαση αυτή οδηγεί στη μη διεξαγωγή των ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ. Αρχικά η αποχή είχε αποφασιστεί για τη 18η αγωνιστική αλλά το τελευταίο περιστατικό με την επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου άλλαξε το πλάνο τους.

Πράξη έκαναν την απόφαση για αποχή τους από τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα άμεσα αλλά και από το Κύπελλο Ελλάδας, οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ. Μετά το 76/76 «ναι» οι διαιτητές αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) η αποχή να ξεκινήσει από την 17η και όχι από την 18η όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, μετά τα κρούσματα των μηνύσεων από τον Αχιλλέα Μπέο, και όχι μόνο, αλλά και της επίθεσης στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου και να είναι επ’ αόριστον.

Μέχρι το βράδυ οι διαιτητές αναμένεται να στείλουν επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, και να κάνουν, και επίσημα γνωστή, την απόφαση τους. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ ενώ στις 7/9-1 και 14-16/1 έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το