Αθλητισμός

Super League: Αφαίρεση 3 βαθμών στην Λάρισα για οφειλές σε Αναστασιάδη

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με απόφαση που ανακοινώθηκε την Πέμπτη δικαιώνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ανδρών Αγγελο Αναστασιάδη στη διαμάχη του με την ΠΑΕ Λάρισα.
Η ΑΕΛ θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι την Τρίτη (18/12) το ποσό των 56.000 ευρώ, για να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.
Η θεσσαλική ΠΑΕ σε ανακοίνωση της στις 7/12 είχε αναφέρει τα εξής για τη συγκεκριμένη διαμάχη: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο. Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε. Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

Να σημειωθεί ότι ο 65χρονος τεχνικός εργάστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 και κάθισε στον πάγκο της σε οκτώ παιχνίδια με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

– Αναφορικά με την υπόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΑΕΛ ΠΑΕ,
Δικάζει αντιμωλία των καθ’ ων. Δέχεται την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΕΛ ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Πηγή:  iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το