Θ Plus

Summer Loving: Ετοιμάζεται το prequel του «Grease»

Ο σεναριογράφος του «Αλαντίν» και του «Big Fish: Απίθανες ιστορίες», Τζον Όγκαστ, γράφει ήδη το prequel ενός από τα πιο αγαπημένα και διάσημα μιούζικαλ της μεγάλης οθόνης, σύμφωνα με το Deadline.
Tο prequel του «Grease» θα εστιάσει την ιστορία της γνωριμίας των πρωταγωνιστών της ταινίας, Ντάνι Ζούκο και Σάντι Όλσον, ενώ ο τίτλος «Summer Loving» είναι εμπνευσμένος από το τραγούδι «Summer Nights»,που τραγουδούσαν οι δύο χαρακτήρες του μιούζικαλ εξιστορώντας τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν το καλοκαίρι πριν ξανασυναντηθούν κατά το νέο σχολικό έτος.

Θυμίζουμε πως το «Grease» είχε κάνει εισπράξεις σχεδόν 400 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των remakes και των επανακυκλοφοριών. Το 2016, το Fox κυκλοφόρησε μια live εκδοχή του «Grease», με τη Τζούλιαν Χαφ και τη Βανέσα Χάντζενς, που κέρδισε πέντε Emmy Awards. Το αρχικό soundtrack του έργου (1978) πούλησε πάνω από 38 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ακολούθησε ένα sequel της ταινίας το 1982, με τη Μισέλ Φάιφερ που έκανε εισπράξεις δεκαπέντε εκατομμυρίων.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το