Τοπικά

Στους 10.000 οι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Η χρονιά ολοκληρώθηκε εδώ και μερικές εβδομάδες για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πήλιο και από τους αρμόδιους εκφράζεται ικανοποίηση για την πορεία της επισκεψιμότητας δεδομένων άλλωστε και των μην κατάλληλων για τη χιονοδρομία συνθηκών που επικράτησαν φέτος τον χειμώνα.
Μάλιστα άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει και η πενταετής συντήρηση του Χιονοδρομικού κέντρου που θα του δώσει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία και θα καταστεί ακόμη πιο ισχυρός πόλος έλξης χιονοδρόμων.

Ο υπεύθυνος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης επισήμανε πως «φέτος οι επισκέπτες άγγιξαν τους 10.000 και τα έσοδα διαμορφώθηκαν κοντά στα 70.000 ευρώ. Επίσης οι ημέρες λειτουργίας του Χιονοδρομικού ήταν 28, ενώ πέρυσι ήταν 43. Φέτος λόγω των καλών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το χειμώνα και δεν συνοδεύτηκαν από έντονες χιονοπτώσεις, η επισκεψιμότητα, αλλά και τα έσοδα διαμορφώθηκαν περίπου στο μισό σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο και πάλι μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι και τα έσοδα που έχουμε, επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών και των εξόδων».
Μάλιστα πρόσθεσε πως άμεσα ξεκινά και η πενταετής συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το