Τοπικά

Στον Βόλο το συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας

Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία προσκαλεί στο 34ο ετήσιο επιστημονικό συνέδριό της στον Βόλο, το οποίο συνδιοργανώνεται με τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων.
Το επιστημονικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο από 2 έως 4 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Στις 2 Οκτωβρίου, θα γίνει η έναρξη του συνεδρίου στις 17:00 με την προσέλευση και την εγγραφή των συνέδρων. Θα ακολουθήσουν στις 18:00 οι χαιρετισμού και στις 18:30 η ομιλία της επίτιμης διευθύντριας Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού με θέμα «Ιωλκός και το ταξίδι των αργοναυτών: μύθος ή πραγματικότητα;»
Στο προεδρείο θα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Οικονομόπουλος.
Στις 18:50 ο Andrea Rosati, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιστημών Ζώων θα μιλήσει με θέμα το μέλλον της παραγωγής τροφίμων που προέρχεται από ζώα και στις 19:30 θα γίνει διάλειμμα-καφές.
Στις 19:45 ακολουθεί η τιμητική εκδήλωση των κ.κ. Λύρα Χαράλαμπου και Τριανταφύλλου Δημήτριου για την προσφορά τους στη Ζωική παραγωγή, ενώ στις 20:00 η καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χάιδω Στυλιανή θα μιλήσει για τη «διατροφή και τον εμβρυικό προγραμματισμό: μύθοι και πραγματικότητα».
Στις 20:30 θα ξεκινήσει η ομιλία του προϊστάμενου Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων δρ. Νικόλαου Λιάνου για την «Οργανωτική διάρθρωση της Κτηνοτροφίας στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων.
Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα ολοκληρωθεί με επίσημο δείπνο στις 21:30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το