Τοπικά

Στον Βόλο την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας – Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία 

Επίσκεψη στον Βόλο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν σήμερα τα τοπικά στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία.
Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κ. Κ. Βογιατζής απηύθυνε κάλεσμα αγώνα απέναντι στην «επίθεση νεοφιλελεύθερων πολιτικών που δέχεται το σύνολο των εργαζομένων», όπως είπε, αναφερόμενος το θέμα της 7ημερης εργασίας, στην ανεργία που υπονομεύει το ασφαλιστικό.

«Πέφτουμε ξανά στον φαύλο κύκλο των μνημονίων. Για αυτό το σύνθημα μας είναι ότι τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Οι εργαζόμενοι δέχονται επίθεση από τη λαίλαπα που θέλει να καταστρέψει ό,τι έφτιαξε η πολιτική μας. Σαν αριστεροί και ευρύτερο προοδευτικό σχήμα θα δώσουμε τη μάχη μας στις 7 Ιούλιου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία ο κ. Βογιατζής στάθηκε ιδιαίτερα στις νέες υποψηφιότητες, λέγοντας ότι ο κ. Άκης Καλαμαράς είναι ο νεότερος με πολιτική παρουσία από την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων. Ο Ηλ. Καραπατάκης είχε μια επιτυχημένη θητεία όταν ήταν δήμαρχος Αγχιάλου, όπως και η Φωτεινή Κοκκινάκη από τότε που ήταν δημοτική σύμβουλος στη Νέα Ιωνία μέχρι την εκλογή της στον Καλλικρατικό δήμο Βόλου. Για τον κ. Κουτσιφέλη είπε ότι έχει διαγράψει πορεία στην αριστερά από το 1975 μέχρι σήμερα, ενώ υπογράμμισε επίσης τη θητεία του ως πρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ.

Για τον Αλ. Μεικόπουλο σημείωσε ότι υπήρξε ο πρώτος βουλευτής που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία και για τον Μάκη Μπαλή ότι είχε μια σοβαρή αυτοδιοικητική παρουσία.
Για την Κατερίνα Παπανάτσιου ο κ. Βογιατζής υπογράμμισε ότι ως υφυπουργός οικονομικών πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε έναν τομέα που ήταν ο σημαντικότερος στην τετραετία, ενώ για τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι, με τη στήριξη που πρόσφερε στην κυβέρνηση, οδηγήθηκε αναπόφευκτα στις αγκάλες του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να συμβάλει για μια μεγάλη νίκη στις 7 Ιουλίου», τόνισε ο κ. Βογιατζής.

«Ο λαός θα διαλέξει μεταξύ δύο πολιτικών σχεδίων», υπογράμμισε η Κατερίνα Παπανάτσιου και υπεραμύνθηκε του έργου στον τομέα της οικονομίας υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να μειώσεις τον ΕΝΦΙΑ, έφερε τη ρύθμιση των 120 δόσεων και μείωσε τον ΦΠΑ.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη εξήγησε ότι έχει ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ενώνουν οι κοινοί αγώνες που δόθηκαν με εντιμότητα και ειλικρίνεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια και να αναταχθεί η οικονομία.
Η Φωτεινή Κοκκινάκη υπογράμμισε ότι επί 4 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε για να κρατήσει όρθια την κοινωνία από πολιτικές που την φτωχοποίησαν. «Στις 7 Ιουλίου θα είμαστε παρόντες για να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε η ίδια.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος υπογράμμισε ότι κυβέρνηση κλήθηκε να λειτουργήσει σε ασφυκτικό δημοσιονομικά περιβάλλον και μία σκληρή συμφωνία το 2015. Πρόσθεσε ακόμη πως έγιναν και άδικες επιλογές αλλά και πολλές που βοήθησαν χιλιάδες κόσμου. «Όλοι μας αξίζουμε μία δίκαιη κρίση από τον κόσμο. Και εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του».

“Από την αρχή της κρίσης, είναι οι πιο κρίσιμες και καθοριστικές εκλογές για την πορεία και το μέλλον της χώρας” δήλωσε ο βουλευτής Μάκης Μπαλλής επισημαίνοντας ότι κρίνεται κυβερνητικό πρόγραμμα και τρόπος άσκησης εξουσίας της χώρας που δεν υπαγορεύεται από ξένους.

Ο Άκης Καλαμαράς δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα τα επόμενα χρόνια. «Επειδή κάποιοι βιάζονται, τους απαντούμε ότι ο  ελληνικό λαός δεν είναι ούτε θα γίνει ενεργούμενο του παρασιτικού κεφαλαίου. Έχουμε μία επιλογή, να νικήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια μάχη κρίσιμη. Είμαστε με τον πολλούς», σημείωσε ο Δ. Κουτσιφέλης, ενώ ο Ηλ. Καραπατάκης είπε ότι ο αγώνα θα συνεχιστεί για την ανάταξη της χώρας και τη μείωση της ανεργίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το