Τοπικά

Στον Βόλο χθες η ηγεσία της AXEΠΑ

Στον Βόλο βρέθηκε χθες η ηγεσία της AHEPA, με τον πρόεδρο της ομογενειακής οργάνωσης, Τζίμι Κόκοτα, να επισκέπτεται πρώτη φορά τον Βόλο, συνοδευόμενος από τον κυβερνήτη Ευρώπης Γιάννη Μητρόπουλο και τον κυβερνήτη AHEPA Hellas, Κωνσταντίνο Βαρσάμη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, το κλιμάκιο της AHEPA επρόκειτο να συναντηθεί με στελέχη του Δήμου Βόλου, ωστόσο, η συνάντηση ματαιώθηκε, έπειτα από την ενημέρωση πως ο αντιδήμαρχος Θάνος Θεοδώρου διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Έτσι, η περιοδεία των υψηλόβαθμων στελεχών της AHEPA ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην Αγριά, όπου ορκίστηκαν τα νέα μέλη της οργάνωσης στη Μαγνησία, με τους προέδρους των τμημάτων Βόλου HJ13 «Αργοναύτε»ς και Βελεστίνου HJ48 «Ρήγας Φεραίος», Λάμπρο Βελούδο και Στυλιανό Μαργαρίτη να αναλαμβάνουν τον ρόλο των οικοδεσποτών.
Λίγο πριν τη μετάβασή τους στην Αγριά, οι αξιωματούχοι της AHEPA έκαναν δηλώσεις στη «Θ» για το έργο της οργάνωσης, που φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα δράσης. «Επισκεφτήκαμε τον Βόλο, για να υποστηρίξουμε τα τοπικά τμήματα και να ορκίσουμε τα νέα μέλη μας. Μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι να υποστηρίζουμε τα ελληνικά θέματα», τόνισε ο πρόεδρος της AHEPA, κ. Κόκοτας, εξηγώντας σε αδρές γραμμές το πλαίσιο που κινείται η οργάνωση που διοικεί. «Σήμερα μιλάμε για το μέλλον. Εστιάζουμε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, ενώ υπερασπιζόμαστε με πάθος τους πέντε πυλώνες, στους οποίους στηρίζεται η AHEPA από το 1922, ήτοι τον Ελληνισμό, τη φιλανθρωπία, την εκπαίδευση, την ατομική αριστεία και την κοινωνική ευθύνη», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Μητρόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το