Τοπικά

Στον Βόλο αναμένονται σήμερα οι δύο γενικοί γραμματείς του υπ. Παιδείας

Στον Βόλο αναμένονται σήμερα, μετά από προσκλήσεις που έχουν λάβει, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Παιδείας για να παρευρεθούν σε συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Ειδικότερα, στις 12:00 μ. θα γίνει η συνάντηση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Σωκράτη Σαβελίδη με 150 διευθυντές, υποδιευθυντές και τομεάρχες των σχολικών μονάδων της Μαγνησίας. Στη συνέχεια, οι διευθυντές θα μιλήσουν με τους σχολικούς συντονιστές. Στις 12:30 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του κ. Σαβελίδη με τους διευθυντές σχολικών μονάδων όπου φοιτούν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως Ρομά, πρόσφυγες και έγκλειστοι σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
Στην πρώτη συνάντηση έχει προσκληθεί η γενική γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Γκίκα, ενώ αναμένεται να συντονίσει τη δεύτερη συνάντηση για την εκπαίδευση των ευάλωτων ομάδων.
Αντίστοιχα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναμένεται να παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση του κ. Σαβελίδη με τους διευθυντές θα τιμηθεί ο π. Ιωάννης Μανίκας, ο διευθυντής του 7ου ΓΕΛ Βόλου που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το