Τοπικά

Στον “αέρα” η εξαγγελία για το ποδηλατοδρόμιο – Δεν υπάρχει μελετητής …παρά μόνο βούληση

Δεν υπάρχει μελετητής για να αναλάβει τη μελέτη κατασκευής ποδηλατοδρομίου που εξήγγειλαν οι Κ. Αγοραστός και Αχ. Μπέος την περασμένη εβδομάδα. Απαντώντας σε ερώτηση για το ποδηλατοδρόμιο του Βόλου αλλά και των Τρικάλων, που εξαγγέλθηκε αλλά δεν υλοποιήθηκε μέχρι τώρα, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δήλωσε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε αναζήτηση μελετητή, ο οποίος – σύμφωνα με τον ίδιο – θα εκτιμήσει το κόστος για το έργο.

“Ψάχνουμε να βρούμε μελετητές γιατί στην Ελλάδα δεν έχει μελετήσει κανείς ποδηλατοδρόμια, εκτός από έναν που ήταν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού «Ελλάδα 2004», προκειμένου να αναθέσουμε τη μελέτη και να μας υποδείξει το κόστος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε: «Εμείς δεν είπαμε ότι έχουμε έτοιμη μελέτη και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα ποδηλατοδρόμιο Ολυμπιακών διαστάσεων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας έδωσε ο Χρήστος Βολικάκης.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ποδηλατοδρόμιο των Τρικάλων, είπε ότι υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός από το 2114 ύψους 450.000 ευρώ , αλλά το έργο δεν προχώρησε γιατί δεν ήταν της Περιφέρειας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το