Αθλητισμός

Στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω, προανήγγειλε την αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», μετά το κλείσιμο του σταδίου, για τεχνικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Βόλου. Ωστόσο, από χθες ένας μεγάλος γερανός βρίσκεται έξω από το ΕΑΚ, κλείνοντας, ουσιαστικά τον χώρο που θα κάνουν την «πρώτη» οι «ερυθρόλευκοι».
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, πλέον, πως θα εξελιχθεί η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού κι αν μέχρι αύριο Δευτέρα θα υπάρξουν και νέα μηχανήματα έξω από το ΕΑΚ, παρότι εργασίες προβλέπονται εντός του σταδίου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αγανακτισμένος, βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει, ούτε τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, ο οποίος κλείνει όλως τυχαία, παραμονές της πρώτης συγκέντρωσης του Ολυμπιακού.
Να σημειώσουμε, πως στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ ανακοινώθηκε ότι θα γίνει ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα χρονιά, όπως τόνισε η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου για τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινάει.
Διοίκηση, αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι την Δευτερά 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 από το ΕΑΚ ξεκινάνε την μεγάλη προσπάθεια να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο και δυνατό μετά από τρία χρόνια περιπέτειας στην Γ Εθνική.
Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς με σοβαρότητα και ταπεινότητα, χωρίς ακρότητες σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας θα αποδείξουμε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου.
Όλα όσα ζήσαμε την τελευταία περίοδο ανήκουν στο παρελθόν. Γυρίζουμε σελίδα, μας ενδιαφέρει μόνο το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου.
Το σύνθημα Ολυμπιακός Βόλου για πάντα θα κυριαρχεί μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε: Στη Super League και στην Ευρώπη.
Μετά και την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ανακοίνωση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικών έργων, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος καλούν τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας μας την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ Βόλου για τον καθιερωμένο αγιασμό, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν στον αγιασμό της ομάδας να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.
Με την παράδοση των τροφίμων οι φίλοι μας θα παραλαμβάνουν έναν λαχνό για την κλήρωση που θα κάνει η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, για 5 εισιτήρια διαρκείας Silver.
Το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι η θύρα 3 του ΕΑΚ Βόλου».

Κάλεσμα του ΣΦΟΒ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με τη οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στο ΕΑΚ. Στη φυσική μας έδρα, στο «Τάκης Συνετόπουλος». Έστω και στον προαύλιο χώρο θα είμαστε όλοι εκεί. Να στείλουμε μήνυμα πως ο Ολυμπιακός είναι συσπειρωμένος, δυνατός, με τον κόσμο να αποτελεί τη μεγάλη του δύναμη. Να δείξουμε με τη δυναμική μας, για μια ακόμη φορά, πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου. Χωρίς πράξεις βίας, να χειροκροτήσουμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές και να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι για την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλαθλος της ομάδας. Το ραντεβού μας είναι αύριο Δευτέρα στις 19.00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την ένταξη του 18χρονου σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων – Στο «μικροσκόπιο» πρόσωπο που έχει σχέσεις με τη νύχτα

Τις επόμενες ημέρες, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα αποφασιστεί εάν τελικά ο…

16 Δεκεμβρίου 2023

Ακυρώθηκε τηλεοπτικό ριάλιτι για την οικογένεια του Sean «Diddy» Combs μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Tηλεοπτικό ριάλιτι που επρόκειτο να επικεντρωθεί στον Σον «Diddy» Κομπς (Sean Combs) και την οικογένειά…

16 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛΑΣ: Συμμορία λήστευε ταχυδιανομείς με την απειλή μαχαιριού – Δύο συλλήψεις

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προχώρησε στην εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη…

16 Δεκεμβρίου 2023

Οργή για τον θάνατο τριών ομήρων της Χαμάς από λάθος – «Σταματήστε τις μάχες και διαπραγματευτείτε»

Οικογένειες ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας κάλεσαν σήμερα την ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει…

16 Δεκεμβρίου 2023

BBC: Νέο βίντεο από την γκάφα της παρουσιάστριας – Πώς κατέληξε να κάνει την άσεμνη χειρονομία

Την άσεμνη χειρονομία που έγινε viral προσπάθησε να εξηγήσει η παρουσιάστρια των ειδήσεων του BBC…

16 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στην Πύλο: Ένας νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα – Έρευνες για ακόμη έναν επιβαίνοντα

Ενα άτομο ανασύρθηκε νεκρό πριν λίγη ώρα στη Μαρίνα της Πύλου μετά από πτώση αυτοκινήτου…

16 Δεκεμβρίου 2023