Τοπικά

Στον Περιφερειάρχη μέλη χορευτικών

Μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων από την Μολδαβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, που συμμετέχουν στην 2η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Τα μέλη των ξένων αποστολών, δήλωσαν ενθουσιασμένα με τις αμορφίες της περιοχής και τη φιλοξενία στη Λάρισα, τονίζοντας ότι νιώθουν οικεία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουν σε αυτό το φεστιβάλ.

Ο κ. Κ. Αγοραστός τους καλωσόρισε στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, τονίζοντας ότι ο πολιτισμός, η παράδοση και τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου μπορούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης των λαών αλλά και μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και βιωμάτων. Τους ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στις εμφανίσεις τους και καλή διαμονή στην περιοχή μας.

Σημειώνεται ότι η 2η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική γη» η διοργανώνουν οι Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης, Μ.Ε.Σ Αβέρωφ ‘’Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ’’, Μ.Σ Γλαύκης, Π.Σ Πυργετού, Μ.Ε.Σ Συκουρίου και Ε.Σ Χαλκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και τους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το