Αθλητισμός

Στον παλμό του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος… Τα νέα από Ρήγα, Σαρακηνό και Πύρασο

Σιγά-σιγά οι ομάδες της ΕΠΣΘ αρχίζουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Σε Ρήγα Φεραίο και Πύρασο οδηγήθηκαν σε επαναληπτική γενική συνέλευση και ενώ ο πρώτος σκόρερ των Βελεστινιωτών Μάνος Πάσχος προανήγγειλε την αποχώρησή του. Στον Σαρακηνό επανεξελέγη στην προεδρεία ο Θόδωρος Γκλαβίνης, με τον Γιάννη Φασουράκη να παραμένει στο πόστο του προπονητή.

Αναλυτικά, τα νέα από Ρήγα Φεραίο, Σαρακηνό και Πύρασο:

Ο Ρήγας Φεραίος
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ρήγα Φεραίου και εκλέχθηκε εφορευτική επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών, που θα διεξαχθούν στην επόμενη συνέλευση την Πέμπτη 13/6. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:
«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, όπως επίσημα είχε ανακοινωθεί από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, η Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος», στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου. Όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου, η διοίκηση έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, ο οποίος ομόφωνα εγκρίθηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην οικονομική και υλική ενίσχυση του συλλόγου. Ακολούθως, το σώμα απάλλαξε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο από τα καθήκοντά του και εξέλεξε τριμελής εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους Ιωάννη Παπαθανασίου, Νικόλαο Αγγελή και Γεώργιο Βράκα. Δεν εκλέχθηκε νέα διοίκηση, διότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη διαδικασία. Οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, ώρα 21.00. Τέλος, στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα μπορούν να απευθύνονται όσα μέλη του ιστορικού συλλόγου μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο (τηλ.6973-383989).
Στο μεταξύ, την αποχώρησή του από τον Ρήγα προανήγγειλε ο Μάνος Πάσχος. Ο νεαρός φορ έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε τη χρονιά που μας πέρασε. Πιστεύω πως η μη κατάκτηση του στόχου μας που δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα όπου κι αν αγωνίζεται ο Ρήγας, ήταν θέμα ατυχών συγκυριών. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου, Θανάση Μπίλη και Μίλτο Ζιάκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου που με τη συνεργασία τους κατάφερα να αναδειχθώ για δεύτερη φορά, πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ αν και θα προτιμούσα να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα παρά να είμαι πρώτος σκόρερ. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους του Ρήγα που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα μας και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Εύχομαι ολόψυχα να επιτευχθεί φέτος ο στόχος του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια».

Ο Σαρακηνός
Στον Σαρακηνό δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Πρόεδρος παρέμεινε ο Θόδωρος Γκλαβίνης και μόνη αλλαγή στο Δ.Σ. έχει να κάνει με την ανάληψη καθηκόντων β’ αντιπροέδρου από την Έλενα Στάμου. Στη θέση του προπονητή θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Φασουράκης με άμεσο συνεργάτη τον Μάκη Χρυσικό. Γενικός αρχηγός συνεχίζει ο Βαγγέλης Σατραζέμης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων η Άννυ Ντουρμπάκου. Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Ανδρέας Τσιμούρτος, ενώ όπως πέρυσι την επιτροπή μεταγραφών αποτελούν οι Ταξιάρχης Χρυσικός και Βαγγέλης Σατραζέμης. Τέλος, έγινε γνωστό πως τις προσεχείς ημέρες αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο με την τοποθέτηση τάπητα τελευταίας γενιάς και την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Ο Πύρασος
Στη Γενική Συνέλευση του Πυράσου υπήρξαν άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν διοικητικά, ενώ ευχάριστο ήταν και το γεγονός ότι το «παρών» έδωσαν αρκετοί φίλοι του συλλόγου. Έτσι, και σε αναμονή εκδήλωσης νέων ενδιαφερομένων, αποφασίστηκε ώστε οι εκλογές -τελική γενική συνέλευση- όπως πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες, την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του συλλόγου. Μέχρι τότε, συνεχίζονται να γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το