Αθλητισμός

Στον Μαγνησιακό ο Ανδρέας Ξιώνης

Στον Μαγνησιακό θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο νεαρός μέσος Ανδρέας Ξιώνης, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ξιώνη. Γεννήθηκε στις 18/05/2001 και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Παναγροτικού Νίκαιας (ΕΠΣ Λάρισας). Στη συνέχεια προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Επίσης, η διοίκηση του Μαγνησιακού ανακοίνωσε τη συνεργασία με γερμανική εταιρεία, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του “Α.Σ.Β. Μαγνησιακός” ανακοινώνει την συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία UVMS (Used Machinery Service) «Παρασκευαστές Ανταλλακτικών Μηχανημάτων βαρέως τύπου Βιομηχανικών παρασκευαστηρίων», με έδρα το Μόναχο.
Εγκαταστάσεις της υπάρχουν και στην Οτάβα του Καναδά, ενώ το υποκατάστημα της στον Βόλο βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Βόλου – Λαρίσης και την εκπροσωπεί ο κ. Απόστολος Βαλασσάς.
Η εταιρεία UVMS αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στην προσπάθεια μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το