Τοπικά

Στον Λαύκο Πηλίου το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded», που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια στο κοινό.

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;
Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.
Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύει, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.

To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 20:00

«Λαύκος»

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «Selfie» επισκέπτεται τον Λαύκο στο Νότιο Πήλιο.

Ξεκινά την περιήγηση από την Πλατεία στη Σβάλα, με το Μνημείο Ηρώων και επισκέπτεται τον παραδοσιακό φούρνο, το καφενείο Φορλίδα (το παλαιότερο καφενείο στην Ελλάδα με αδιάκοπη λειτουργία από το 1785) και την εκκλησία Γέννησης της Θεοτόκου. Συνεχίζει και επισκέπτεται το Φάμπειο Μουσείο Καλών Τεχνών, που στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, το Λαογραφικό Μουσείο και την παλαιότερη βρύση του χωριού, την Παλιόβρυση.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνεται η Κεντρική Πλατεία του Λαύκου, με τους παίκτες να αναζητούν Memory Selfie και συνεχίζουν στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στην αιγαιοπελαγίτικη παραλία του Μικρού, κοντά στον Λαύκο.

Παράλληλα, οι συντελεστές του παιχνιδιού συναντούν και συζητούν με τον Στάθη Χαρανά, τοπικό σύμβουλο Λαύκου και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαύκου «Δράση», στην κεντρική πλατεία του Λαύκου, που μιλάει για την ιστορία του Λαύκου και το Λαογραφικό του Μουσείο, ενώ οι παίκτες μάς ξεναγούν στο Φάμπειο Μουσείο Καλών Τεχνών.

Στον τελικό γύρο μία σελφο-σκυταλοδρόμια στην παραλία του Μικρού θα καθορίσει τον νικητή.
Ολοκληρώνεται η περιήγηση  στην Κεντρική Πλατεία του Λαύκου, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Τμήμα «Χοροδράση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυκιωτών Μαγνησίας «Η Δράση» ανακοινώνεται ο νικητής του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το